Energiemanager Online sluit partnership met Meewind

Energiemanager Online en Meewind hebben de handen ineengeslagen. Binnen dit nieuwe partnership investeert Energiemanager Online – namens haar klanten – structureel in de groene projecten van Meewind. Het gezamenlijke doel: fossielvrij en 100% duurzaam.
 

Investeren

Het aantal gebruikers van de ‘slimme-meter-dienst’ van Energiemanager Online groeit. De bijdrage die ‘slimme gebruikers’ voor deze dienst betalen investeert Energiemanager Online volledig in Meewind. Dit duurzame beleggingsfonds financiert én realiseert groene en rendabele projecten, waarmee waarde wordt gecreërd voor beleggers en de wereld om ons heen.
 

Dubbele impact

“Zo maken onze klanten een dubbele duurzame impact”, zegt Alexis Fischer van Energiemanager Online. “Als slimme gebruiker kunnen mensen thuis eenvoudig energie besparen. Want de meest duurzame energie is de energie die we niet gebruiken. Door de samenwerking met Meewind dragen onze klanten ook nog eens direct bij aan het opwekken van groene energie, nu en in de toekomst.”
 

Fossielvrij

“Geweldig dat Energiemanager Online haar succes op deze manier inzet voor een extra positieve impact voor een duurzame wereld”, stelt Willem Smelik, bestuurder van Meewind. “Mede dankzij de investering van Energiemanager Online kunnen we meer duurzame projecten realiseren. Hoe meer groene energie we produceren, hoe minder afhankelijk we zijn van fossiele brandstoffen.” 

27 september 2017