Energiemanager Online bestaat 10 jaar! Wij trakteren!!

10 jaar geleden zijn wij begonnen met Energiemanager Online. De handige tool om inzicht te krijgen in het energieverbruik thuis. Er is iin die tijd veel veranderd. Hieronder lees je wat er allemaal veranderd is. Daarnaast hebben we een leuk aanbod voor je om nog beter inzicht in je energieverbruik te krijgen. Wie jarig is trakteert!
 


 

Zonnepanelen

De afgelopen jaren zijn veel huizen voorzien van zonnepanelen. Een mooie ontwikkeling om onze energievoorziening duurzaam te maken. De ZON module van Energiemanager Online houdt in de gaten of de zonnepanelen naar verwachting produceren. Bovendien berekenen we het elektriciteitsverbruik in de woning, zodat je goed inzicht houdt op het energieverbruik.
 

Kosten

De Kostenmodule is toegevoegd om je inzicht te geven in de energiekosten en te voorspellen of je bij de jaarafreking geld terugkrijgt of moet bijbetalen.
 

Slimme meter

De slimme energiemeter heeft inzicht in energieverbruik veel makkelijker gemaakt. Omdat het verbruik per kwartier zichtbaar is, zie je goed op welk deel van de dag er veel of weinig verbruik is geweest. Sinds de slimme meter in 2012 is geintroduceerd gebruiken al vele duizenden mensen onze tool in combinatie met de slimme meter.
 

Ons cadeautje

Voor de slimme meter module rekenen wij kosten (€1,- per maand). Sluit je nu een abonnement af dan krijg je de rest van 2019 gratis en betaal je alleen voor 2020. Samen met de eenmalige kosten betaal je €19,50 tot 1 januari 2021 (in plaats van €25,90).

Alle inkomsten van onze particuliere klanten investeren wij trouwens al jaren in duurzame energieprojecten, zoals goed in de natuur ingepaste zonneparken.

28 juni 2019