In 3 stappen fossiel-vrij!

Uiteindelijk zullen we het zonder fossiele brandstoffen moeten doen. Ten eerste raken de voorraden op. Maar daarnaast zorgt het verbranden van aardgas, steenkool en olie voor onherstelbare milieuschade. In 3 stappen naar fossiel-vrij!
 

Stap 1

De eerste stap om minder gebruik te maken van fossiele brandstoffen is: Minder energie verbruiken. En daarmee ben jij op de goede weg! Door Energiemanager Online te gebruiken, krijg jij inzicht in het energieverbruik in huis. En dat inzicht zorgt ervoor dat je bewuster omgaat met energie.
 

Stap 2

Ook kan je investeren in energiebesparende maatregelen of zonnepanelen. Op deze manier zorg je er ook voor dat je minder aardgas en elektriciteit “uit het net” haalt. Met Energiemanager Online kan je het effect van de besparingen perfect in beeld brengen.
 

Stap 3

De energie die je nog wel gebruikt, kan je zo groen mogelijk  inkopen. Dat is de derde stap. Daarvoor is het nodig om genoeg echt groene energie op te wekken, zoals wind- en zonne-energie.


Daarom hebben wij bij Energiemanager Online besloten om het geld dat jij ons betaalt (voor het gebruik van de slimme-meter-dienst) volledig te investeren in Meewind. Jaar in, jaar uit. En daarmee draag jij bij aan de productie van duurzame energie, nu en in de toekomst.
Meewind is een beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie. In groene en rendabele projecten, waarmee waarde wordt gecreërd voor beleggers en de wereld om ons heen. Samen met participanten zorgt Meewind dat duurzame projecten gefinancierd én gerealiseerd worden.




6 september 2017